Windows 11 Professional 64-bit Ukr DVD (FQC-10557)

Фото Windows 11 Professional 64-bit Ukr DVD (FQC-10557)
8012грн
Код товара:36083
Доставка со склада


доставка в магазин 1-3 дня

Windows 11 Pro - найновіша версія ОС Microsoft, що має оновлений інтерфейс з переробленими іконками і меню, виглядає привабливіше і зручніше. Нова палітра кольорів, напівпрозорість, тіні та округла геометрія покликані зменшити навантаження на зір користувача. Відцентровані кнопки меню “Пуск” та панель завдань фокусують увагу користувача і спрощують доступ до списку останніх програм і документів. Нова функція Десктоп дозволяє користувачеві зберігати та ефективно переключатися між віртуальними робочими столами з різним наповненням. Додатки Провідник та Налаштування Windows представлені в новому дизайні, а додаток Teams вбудований і є частиною Windows 11. Більше інформації Ви можете отримати з Огляд ОС Windows 11, комп’ютерів, програм тощо | Microsoft (https://www.microsoft.com/uk-ua/windows)

Версія Windows 11 Pro може бути встановлена як на домашніх, так і на корпоративних пристроях. Але вона має багато розвинених функціональних особливостей, які необхідні саме для використання організаціями. Окрім інтерфейсу Windows 11 Pro має багато спільної функціональності з Windows 11 Home. Наприклад, більшість функціональних можливостей щодо захисту від кіберзагроз присутня в обох версіях. Але на додаток, в Windows 11 Pro є можливість шифрування пристрою за допомогою BitLocker, що шифрує дані на жорсткому диску і унеможливлює доступ до них, якщо пристрій потрапив у чужі руки. Окрім того, в Windows 11 Pro є вбудована функція захисту даних у Windows (WIP), яка допомагає боротися з витоками інформації за межі компанії. Функція може розподіляти дані, що зберігаються на пристрої, на персональні та корпоративні. У разі втрати пристрою, корпоративні дані можуть бути видалені дистанційно. Водночас Windows 11 Pro має багато функціоналу, який стосуються керування і розгортання для компаній, та в наявності яких в Windows 11 Home немає сенсу. Серед них: призначений доступ, динамічне розподілення, групові політики, керування мобільними пристроями, підтримка служби Active Directory та  Azure Active Directory, Windows Update для бізнесу, тощо. В Windows 11 Pro вбудовані функція віртуалізації Hyper-V та Windows Sandbox.

Детальніше про Windows 11 Pro:

Порівняння версій Home і Pro операційної системи Windows 11 | Microsoft (https://www.microsoft.com/uk-ua/windows/compare-windows-11-home-vs-pro-versions?r=1)

Технічні характеристики та системні вимоги Windows 11 | Майкрософт (microsoft.com) (https://www.microsoft.com/uk-ua/windows/windows-11-specifications?r=1

Основні характеристики:
  • Платформа MS: Windows.
  • Випуск: Windows Windows 11 Pro (Професійна).
  • Розрядність: 64-розрядні.
  • Мова інтерфейсу: українська.
  • Тип продукту: OEM версія (для збирачів).
  • Призначення: для бізнесу.
  • Версія: Windows професійна.

Виробник
Код виробника

FQC-10557

Модель

Win Pro 11 64B UKR 1pk DVD

Країна виробництва

Ireland

EAN

889842906189

Загальні
Форма поставки

OEM

Мова

Українська

Керування мовою

Як легко змінити мову інтерфейсу

Призначення

Для бізнесу

Період дії ліцензії

Безстроковий

Перше придбання/подовження/відновлення

Перше придбання

Мы стараемся, чтобы описание и фото товара всегда соответствовало товару у нас на складе, в основном это так, но возможны некоторые ошибки/неточности, которые мы отслеживаем и корректируем по мере возможности, поэтому важную для Вас информацию о товаре уточняйте у менеджера
Каталог товаров
2016©0.411